Hans Janssen Tweewielers

Welkom bij Hans Janssen Tweewielers

Wie zijn wij?

Ons verhaal begint in 2004

Na vele jaren als enthousiaste fietsenmaker te hebben gewerkt, besloten we dat het tijd was om onze passie serieus te nemen! Dit resulteerde in de oprichting van onze eigen winkel. Onze eerste vestiging in Benthuizen was een mijlpaal. In de beginjaren hebben we hard gewerkt om meer te zijn dan zomaar een fietsenwinkel. We wilden een plek creëren waar de klant echt centraal staat, waar service bovenaan staat! Ja, je leest het goed: SERVICE! Dit was ons streven, iets waarmee we ons wilden onderscheiden van anderen.

Het succes bleef niet uit en al snel groeiden we, zowel qua assortiment als personeel. Met de opkomst van de e-bike werd onze winkel al snel te klein. Daarom openden we onze tweede vestiging in Bleiswijk, aan de Dorpsstraat. Deze was groter, waardoor we een nog breder assortiment konden aanbieden en onze service verder konden verbeteren voor klanten uit zowel Zoetermeer als de regio Lansingerland.

Nu bevinden we ons in een nog groter pand in Bleiswijk, met een nog uitgebreider assortiment en een nog betere winkelervaring.

Maar onze missie blijft onveranderd: SERVICE staat nog steeds voorop!