Hans Janssen Tweewielers

Voordelen elektrische bakfiets

Het grootste voordeel van een elektrische bakfiets is natuurlijk de extra laadruimte, waardoor je gemakkelijk extra accessoires, boodschappen of meer dan twee kinderen kunt vervoeren. Voor veel mensen is de bakfiets een volwaardig alternatief voor de auto geworden! Of het nu gaat om het vervoeren van kinderen, boodschappen of woon-werkverkeer, steeds meer mensen kiezen voor deze tweewielige auto.

Een e-bakfiets is speciaal ontworpen met het zwaartepunt laag, wat zorgt voor een optimale gewichtsverdeling en uitstekende rij-eigenschappen. Dankzij ons uitgebreide assortiment en grote voorraad aan e-bakfietsen kunnen wij klanten goed adviseren en snel voorzien van dit type vervoersmiddel!

Welke merken voeren wij?

  • Urban Arrow
  • Gazelle Makki
  • Lovens
  • Keewee
  • Batavus

Kom gerust eens langs om ons assortiment te bekijken of voor meer informatie over onze bakfietsen! We hebben diverse demo-bakfietsen beschikbaar, dus u bent van harte welkom om een testrit te maken!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud of reparatie van deze voertuigen, ongeacht of ze bij ons zijn aangeschaft of niet! (Dit geldt voor alle merken die wij voeren, neem contact met ons op als u een ander merk heeft!)