Hans Janssen Tweewielers

Waarom kiezen voor een e-bike?

Een e-bike is de perfecte oplossing voor woon-werkverkeer en schoolgaande kinderen, vooral als je langere afstanden moet afleggen. Het biedt een uitstekend alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Maar ook voor recreatief gebruik en om actief te blijven is een e-bike zeer geschikt! Bovendien is de e-bike milieuvriendelijk, vooral in vergelijking met auto's, en de onderhouds- en energiekosten zijn laag.

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment e-bikes in onze winkels. Dankzij onze twee vestigingen hebben we een grote voorraad, waardoor we vaak snel kunnen leveren. Service staat bij ons centraal. Een e-bike koop je niet alleen om naar te kijken, maar vooral om erop uit te gaan; naar werk, school, recreatief of zelfs sportief kilometers maken. Jouw fietsplezier is onze prioriteit! Met een overzichtelijke en vernieuwde website, een ruim assortiment in onze winkels, vriendelijke medewerkers en bovenal, service, staan wij garant voor een optimale ervaring.

Ons motto is dan ook om iedereen zo snel mogelijk de weg op te helpen, of het nu gaat om een nieuwe (elektrische) (bak)fiets, (elektrische) scooter, of voor onderhoud/reparatie aan jouw tweewieler!